Meny

Secondaries

Selskapet investerer i Private Equity (PE) og infrastruktur fond, såkalt "Secondaries" virksomhet.  Vi kjøper andeler i PE og infrastruktur fond fra eksisterende investorer i fondene.  Det er flere grunner til at investorer kan ønske å realisere en investering i et fond før fondet oppløses, blant annet behov for likviditet, regulatoriske endringer, rebalansering av en investeringsportefølje, ønske om å realisere en gevinst, eller manglende tro på fondets forvalter.

Vi har lang erfaring med Secondaries transaksjoner, som gjør at vi kan strukturere og gjennomføre kjøp og salg av andeler i fond raskt og effektivt.  

Hvis du vil diskutere et mulig salg av en andel i et Private Equity eller infrastruktur fond, vennligst ta kontakt med oss.

Kontakt

Dylan Wolff

Secondaries

Wolff leder NorgesInvestors Secondaries virksomhet. Wolff er utdannet siviløkonom fra University of Toronto, Canada og jurist fra University of Victoria, Canada. Han har vært partner i NorgesInvestor siden 2000, og har tidligere vært Engagement Manager i McKinsey og rådgiver i Telenor.